Kleuters genieten van Kangoeroedag
 
   
     
 De kleuters waren door korfbalvereniging WWSV in Neck uitgenodigd voor de Giga Kangoeroedag. Enthousiast vertrokken we op dinsdagochtend 13 mei dus met beide groepen naar Neck om van een sportieve ochtend te genieten.

In Neck bleek alles fantastisch georganiseerd te zijn. In het dorp stonden verkeersregelaars ons al op te wachten om ons de weg te wijzen. Bij aankomst kregen de kinderen een T-shirt met hun naam in de kleur van het groepje waarin ze waren ingedeeld. Elk groepje van ongeveer 5 kinderen werd begeleid door een vrijwilliger van de korfbalvereniging. Ouders en juffen hoefden dus alleen maar aan te moedigen en foto's te maken.

De warming-up werd verzorgd door een Kangoeroe en twee meisjes die de ruim 130 kleuters flink aan het dansen kregen. Daarna ging elk groepje met de begeleider beginnen aan een spellencircuit waarbij ook nog was gezorgd voor wat te eten en te drinken. Alle kinderen hebben enorm van de spelletjes genoten.

De ochtend werd afgesloten met het smikkelen van een reuzengrote appel waarna de winnaars van de kleurenwedstrijd bekend werden gemaakt. Daarna werden de T-shirts weer ingeleverd en kregen de kinderen een rugzakje met wat leuke spulletjes, een diploma en wat informatie over WWSV. Moe maar voldaan vertrokken we weer naar school waar we nog even lekker samen hebben geluncht voordat we naar huis gingen.

We hebben allemaal echt genoten van deze bijzonder leuke Kangoeroedag. De mensen van de korfbalvereniging willen we dan ook van harte bedanken. De ochtend was echt perfect georganiseerd en ook de begeleiders van de groepjes waren fantastisch! Gelukkig was het droog waardoor we lekker in de frisse lucht aan de slag konden maar bij slecht weer was het ook door gegaan want WWSV had zelfs voor een uitwijkmogelijkheid naar een binnenlokatie gezorgd.

In de tas, die de kinderen hebben gekregen, zit een kaart waarmee zij op woensdag 14 mei, 21 mei, 28 mei en 4 juni gratis mee mogen trainen met de Kangoeroeklup van WWSV. Bij de Kangoeroeklup worden net zulke spelletjes gedaan als op onze sportdag, deze klub wordt dan ook van harte door ons aanbevolen!

U kunt foto's van de Kangoeroedag bekijken door op fotoalbum te klikken.

De ouders/verzorgers die voor vervoer naar het sportveld hebben gezorgd, willen we bij deze ook nog even van harte bedanken. Wij vinden het heel fijn dat er steeds weer mensen klaar staan om ons met van alles te helpen!