img

jaarkalender

Aan het begin van het schooljaar zetten wij de jaarkalender/jaarplanning op Digiduif. Hier is de planning voor alle ouders van 't Prisma te bekijken. Het is daarom van groot belang dat u, zodra uw kind bij ons op school komt, zich zo snel mogelijk aanmeldt met de code die u van school krijgt.

Hoe komt u bij die jaarkalender/jaarplanning op Digiduif?

Op de home pagina staat een kopje ”agenda”; hierin kunt u alle belangrijke data en activiteiten terugvinden. Verder ziet u aan de zijkant van die home pagina een knop + picto “agenda”; ook hier kunt u alles terugvinden en bekijken.
Als u de digiduif app op uw telefoon hebt, ziet u daar een tab “agenda”. U krijgt in de agenda op uw telefoon dan allemaal blauwe stipjes te zien op de dagen waar door ons iets ingevuld is. Als u daar op klikt komt er ook in beeld wat er die dag te doen is.

U hoeft dus niets meer te missen. Tussendoor zullen wij regelmatig op Digiduif de agenda verder aanvullen, zodat deze altijd up to date blijft. U krijgt hiervan GEEN melding, dus het is aan u om regelmatig even in de agenda te kijken.

Kan ik de jaarplanning koppelen aan mijn eigen agenda?
Wanneer u tijd en zin hebt om op de site van Digiduif te onderzoeken wat er allemaal nog meer mogelijk is, zult u ook ontdekken dat het mogelijk is om, wanneer u op uw telefoon of PC een eigen agenda hebt, deze te koppelen aan onze jaarplanning.

Wanneer u toch nog een ‘papieren’ kalender wilt ontvangen kunt u deze (eenmalig) ophalen bij de administratie. Het is echter zo dat die papieren kalender minder uitgebreid is als voorheen en u moet daarnaast onze activiteiten dus evengoed blijven volgen via digiduif.

Wij hopen u hiermee weer voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

team ‘t Prisma